2014. május 11., vasárnap

1.nap - Az édes buli

 
1.nap - Az édes buli

Nagyon köszönöm a sok szavazónak. A döntés az édes életre esett ,így hát meg is történt a buli,de ne repüljünk ennyire előre. A tegnapi nap éjszaka a mi kis villa lakóink min ágyban voltak. Viszont amíg ők aludtak addig én felépítettem a holnapi az az az első napjukat megünneplő egész napos buli helyszínt aminek a témája az édes élet volt.


 
A táncparkettől egészen a csóki szökőkútig és a cukorka fáig minden édes ,mint a villa lakók élete. A konyha asztalon vattacukor ,és buborékozó asztal. Minden megvan ami a közösség építésre alkalmas. 
 
Aztán eljött a reggel. Természetesen mindenki tudja hogy a simsek reggel kész katasztrófák. Éhesek,büdösek így mindenki indult a dolgára nem is számítva a cukorka hegyekre.

 
Kriz jött ki először ,de jobban érdekelte a hasa ,mint az új cuccok. Georgina olyan gyorsan haladt a WC-re ,mintha a WC is cukort hányt volna :'D Elég vicces volt.
 
Rövid videó reggelről:


Jött a nagy KAJA probléma! Senki nem tudott oda férni és természetesen senki sem kezdte el a főzést.
 
 
Hála Aprilnek egy kis idő után elkezdte a főzést ,és nagyon finom Gofrit készített. Csak úgy falták míg üres nem lett teljesen a tányért.



 

EZ UTÁN ELKEZDŐDÖTT A BULI!!!! és jöttek a kapcsolat építések. Lássunk egy videót róla:



 Kriz,Leo és Sidney nagyon tudta rázni. Egy idő után párokba rendeződve táncoltak és kötődtek komoly "barátságok"

 
Maria Aprillel,míg Sidney Krizzel táncolt. Stefan is hátul adta amit kell. Kevin e közben épp a cukor fákat ment meglesni :/ nem nagy party arc. 

Ahogy telt az este April nagyon egyedül érezte magát ahogy Mark is ,és :$ Elkezdtek kapcsolatot építeni:

 

Amíg Georginával beszélt Mark addig April nagyon érdekes dolgokat csinált...mintha fel akarta volna kelteni Mark figyelmét. NA de mind egy ez után sikerült is. Együtt ment Mark és April a kertbe ,hogy megnézze a csoki szökőkutat és egy rakétát kipróbáljanak.
 
 


Ez után telt múlt az idő! ÉS VALAKI ELFELEJTETT WC-RE MENNI! STEFAN BEPIPILT :'D A TÁNCPARKETTEN!

 A reakció szerencséjére nevetés volt és nem undor :) Szóval nem hatott nagyon a kapcsolataira amit addig kialakított. Aztán észre vettem ,hogy Mark valami érdekeset csinál.
 
Mark edzet. Ami nem rossz dolog hisz a képesség pontok NAGYON fontosak lesznek a kihívás miatt. Na ,de amíg ő edzett és Aprilre és Georginára gondolt :P Addig Maria és Amanda kicsit kiruccant együtt:

 
Maria és Amandra jó barátok lettek. Hisz mind ketten furák ,de mégis valami összeköti őket. De nem csak ők barátkoztak össze. BENT a buli végeztével cseverészés indult és Sidney és Georgina egymásra talált.




 Érdekes kapcsolat jött össze...egy gonosz kapcsolat? Hisz az egyik olyan mint a sötétség a másik mint a fény ,de a haj hossza megegyezik. Pletykáltak és nevetgéltek. Rohamosan egymásra hangolódtak.

 
A bulinak lassan véget ért ,így itt volt az ideje a tűzijátéknak.



 

Mindenki kivonult és nézték a tűzijátékot. A bulinak vége lett.


HÁT ennyi volt mára :) Ez történt ma a játék alatt, de itt egy újabb kérdés ami most FONTOS!

 Köszönöm a figyelmet >.<









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése