2014. június 27., péntek

1.rész: Üdv a Sims Villában

5
4
3
2
1
>>>>>>>START

NÉZZÉTEK MEG A VIDEÓT CSAK UTÁNA GÖRGESSETEK PLIZ :D


***
Hát itt is vagyunk. Ez a Sims Villa 5.2 első része : ) Mielőtt elkezdjük vegyük azt mit sikerült megcsinálnunk?! Tökéletese villát,tökéletes simeket. A menük nem össze vissza állnak és van jó dizájn. A simeket jelentkezők küldték én kicsit át szabtam pár dolgot,de lényegében jelentkezők küldték. Ennek az évadnak van nyitó videója, ezt az évadot várták a legtöbben és már tegnap sok látogató volt. Szóval jól kezdődik csak ne bukás legyen a vége. Műsorvezető még sem lesz ,majd a fináléban megint. Szóval mielőtt elkezdjük remélem megnéztétek a lakók és a villa menüpontot. Lunának köszönheti a villa :3 
Hát akkor KEZDJÜNK IS BELE A LECSÓBA!
***
Ebben a bunkeres épületben éltek az új sims villa lakói egy héten keresztül. Természetesen egymással nem találkoztak és nem volt semmi kapcsolatuk kifelé ,de a taxinál már találkoztak egymással.
Aztán mikor megérkeztek a villához.

VIDEÓ! Nézzétek meg hogy foglalják el a lakók a villát:



Mindenki ott van a villába és csak ámul és bámul.
Tamara egyből elment megnézni a régi lakók fényképeit. Valahogy úgy sejtem Sidney rajongó volt :D
Remélem láttátok az új villát. GYÖNYÖRŰ lett : ) és ezt a villa lakók is észlelték. Már nem az a retró elhanyagolt stílusú hanem modern és letisztult. Eva elment a riport szobába hogy egyből szerepeljen. Aztán Bruno ment a nyugi szobába meglesni hogy akar majd aludni.
Ken valamiért egyből a tükörrel barátkozott.
Richard italt készített a társainak és magának is. A túlbuzgó srác már az ajtóban összebarátkozott Deborah simmel apropó Deborah:
Deborah körbenézett a villában majd elfoglalta a buborék fújókat. Ananász buborékokat fújt.
Ryan és Júlia együtt érkeztek a hálót megnézni és egyből egymásra hangolódtak. Viszont nem tartott sokáig a beszélgetés.
Ryan kiment Deborahoz és együtt buborékoztak és beszélgettek.
Júlia kereste helyét a villában. A lányok között nem aratott nagy sikert. Majd megpróbált még egy fiúval barátkozni. Ez pedig az önimádó Ken volt.
 
 Tamara és Eva összhangra talált. Egyből elfoglalták a jakuzzit majd jól kibeszélték Júliát.
Már esteledett szóval Ken gondolt egyet és Júliával együtt grilleztek. Ám rossz ötlet volt. A kaját elégette Ken szóval ma jócskán kaja nélkül marad a csapat.
Richard és Bruno egy nagy billiárd meccset kezdtek el majd végül Richard nyert ,de Bruno gratulált nekik és jó cimbik lettek ^^
A nap végével a lakók körbe ültek és üdvözölték egymást. Örültek hogy itt vannak és együtt élhetik át a villa élményét.
Fürdés,fekvés,alvás ^  ^

Ez volt az első nap eseménye és MÁR MOST érdekel a véleményetek TÖBB kérdéssel is kapcsolatban. KÖSZÖNÖM A MEGTEKINTÉST !




online polls
survey services

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése