2014. június 8., vasárnap

7.nap - Bowling meccs

 

Üdv hát a mai rész is tartogat magában sok újdonságot. Az utolsó 6 villa lakó egy igazi party-t csapott majd jött a próba ami során kiderült ki az aki biztosan nem esik ki legközelebb. A simek még sosem érezték magukat ilyen jól nézzétek:
 
A lakók egy igazi medencés és vizes/játékos party-t rendeztek a tökéletes hatban lét miatt.
 
 
Mielőtt viszont elindult a nagy buli mindenki külön ment át öltözni vagy csak lazulni előtte. April és Maria a szaunában nagyot beszélgettek és nagyon jó barátok lettek.
 
Hát Kriz megpróbált kapcsolatot teremteni Georginával ,de ehhez elég béna volt. Egyből lecsókolta a csók király ,de ezt a díva nem viselte jól. Így Georgina a két bent maradt férfivel teljesen rossz kapcsolatban van.
Kriz egy jó edzéssel levezette a feszültségét.
Mark jót pihent a medence mellet. MÉG MINDIG NEM TALÁLJA A RUHÁIT amit Amanda elrejtett.
 Georgina beült az üdülő April mellé a szaunába. Most hogy nincs itt a barátnője Aprilnek módja el bánatát. April pedig naivan halgatja őt.
 
Ahogy telt múlt az idő mindenki a medencébe ugrott. DE! látjátok :O Amandának nincs fürdő ruhája ,így ezt gyorsan kellet korigálni:
Remélem tetszik :)
Mark eljátszogatott.
Ezután jött egy  kis csocsó játék.
 
ÉS JÖTT A NAGY BOWLING MÉRKŐZÉS ! Mindenkinek van ellenfele ,de főleg egyedi a dolog. Akinek a legeslegtöbb pontja lesz az a következő részben nem fog kiesni. Szóval nagy a tét. Nézzétek meg a videót majd alul meglátjátok az eredményeket:


EREDMÉNYEK:
 



Szóval34 ponttal April az aki a legjobb volt így ő védett. Remélem élveztétek ezt a részt. A következő részben valamilyen módon valaki kiesik. Az előző részben a szavazásra figyeljetek lehet azt veszem figyelembe. 
Köszönöm az olvasást <3 Találkozunk legközelebb.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése