2014. június 14., szombat

9.nap - Tragikus szerelem

 
Nagyon nagyon köszönöm a sok látogatott és kívánok mindenkinek jó szünetet lehetséges akkor a sims villával. Köszönöm az 50 szavazatot és hogy eldöntöttétek ki essen most ki...JAVÍTOK! KIK ESSENEK MOST KI  : ))
 

Javában üdültek a simek a csodálatos luxus szállodában ,de senki sem tudja hogy holnap reggel ketten már nem térnek vissza a sims villa 5 villájába.
 
És íme. A sims villa első szerelmes párja. April és Mark között már rég kezdődött valami ,de most végül Mark Aprilt választotta és megkérte hogy legyenek együtt. 

+15 jön :D    :
Mark és April szerelmének pecsétje most már nyomatékos. Habár Mark nem találja a ruháit. Lehet sellővé kéne alakulnia nem? :D
Reggel lett így a villa lakóknak el kellet hagyniuk a luxus szállodát.
 
Kint tudatuk őket hogy kettő sim akikre a nézők a legkevesebb szavazatot adtak kiesett. Mindenki megijedt.
 April ,ki a műsor alatt sellővé alakult ami az egyik álma volt. Sok barátra tett szert és most már szerelemre is. Talán ő esne ki?
 Vagy Márk ki az elején nő csábászkódot és elég sok konfliktusa volt ,de most barátnője lett. Vajon ő?
 De! Itt van Maria is aki minden házi munkát elvégzett és mindenkivel jó kapcsolatot ápolt. Nem volt olyan sokszor közép pontban ,de ő esne ki?
 Kriz simnek kevés szerepe volt ,de ő is itt volt és végig kisérte a sims villa lét. A játék fele után kezdett kibontakozni. Lehet nem volt elég amit mutatott.
 Lehetséges hogy April? Ki a játék során sokszor került "kapcsolatokba" ,és örültségéket csinált. Aki homok várat épít és imádja enni is a földet.
Esetleg Georgina aki az elejétől Sidneyvel szövetkezett a többiek ellen majd új barátra tett szert.

KI esik ki? A döntésetek alapján ..... két sim búcsúzik.... előre is bocsánatot kell kérjek,hogy ez a hiba megtörtént. Elfejtettem hogy April védett ,de sajnos már nem tudom vissza csinálni. A KÉT KIESŐ APRIL ÉS MARK! TUDOM! April védett volt ,de sajnos elfejtettem és ahogy láttam őt nem bírtátok a legjobban.
April elbúcsúzott :'( és Mark is :'( aki még mindig nem találja a ruháit. 
Négyen maradtak.... Négy sim és egy nyeremény! : ) Kriz ,April ,Georgona ,Maria! DE CSAK EGY NYERHET! A villa kapui még zárva vannak ,de hamarosan még három sim elmegy ,de egy marad aki elviszi a milliókat. A KÖVETKEZŐ RÉSZ A FINÁLÉ!!!!!

Szóval szavaz! KI NYERJE A SIMS VILLA 5.SZÉRIÁJÁT!!!! FONTOS HOGY ERRE MINDENKI SZAVAZZON!

LEZÁRVA




AMANDA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése