2015. március 4., szerda

1.Rész - Művészek

 
 
1.rész - Művészek


Sziasztok! Sokat kellet várni. Rengeteg reklám videót és zenei videoklipet ,képeket leshettetek. Szavazhattatok a beszavazókon,de itt az ideje már annak hogy kezdjük a játékot. Sok dolog változott. 12 lakó fog beköltözni a villába amit szintén láthattatok már ITT minden eddigi dolgot megtaláltok.

 Most maguk a játékosok fogják a jeleket a simekre rakni és amelyik sim a legtöbbet kapja a játékosa kiválaszthatja azt a két simet akivel párbajozni küldi. Az utolsó nyolc simnél már csak egy simmel mehet ki a kiválasztott. A végén a nyertes simnek a játékosa egy nyereménnyel lesz gazdagabb ami sokat jelenthet majd a nyertesnek.



Itt az ideje hogy elfoglaljuk a villát! Íme a 12 lakó ahogyan bemegy a Sims Villa 7 villájába ahol több hetet fognak eltölteni.



Elsőnek Black lép be a titkos ajtón a villába. Az ajtó olyan mintha egy dzsungelből lépnénk át egy másik valahova ez pedig maga a villa. Ez utalva a Sims Villa 6-ra : ) aminek a nyertese nem más lett mint Primrose. A Sims Villa 6 ITT elérhető.



Lea
A villa lakók bementek a nappaliba és már el is kezdtek táncolni a zenére. Míg másik mint Lea máris kipróbálta a futógépet


Black és Cole
Archer és Flame
Sokan elkezdték az ismerkedést. Black Coleal Flame Archerel ismerkedett





Később már mindenki mindenkivel megpróbált megismerkedni.


Annabelle


Anna
Aztán eljött az este és mindenki nyugalomra tért ahogy azt kellet. Persze akadtak kivételek akik még este is rázták:
Oscar hátul Archer
Oscar és Archer még mindig kitartottak.


Lea háttérben Archer
Minho
Valaki még nassolt , egyes emberek mint Minho fürdőt! Nagyon aktív társaságot kaptunk. Mit adtak volna a dzsungel lakók egy medencéért és hogy aludjanak! : D


Annabelle
Már a nap felkelőben volt mikor Annabelle neki kezdett a reggeli készítésnek.


Heaven és Minho
Közben a többiek vártak. Heaven végre be vetette magát a közösségi életbe. Eddig nem nagyon szólt senkihez. A kiszemeltje Minho volt. Jót nevetgélek együtt.


Dan
Anna
Mikor már ténylegesen eljött a reggel mindenki elment elintézni a reggeli kelési ügyeit.



Végre kész lett a reggel is. Tojás rántotta volt kenyérrel. Az asztalnál rengeteg kapcsolat kialakult egyébként. Többek között elég érdekes dolgok is történtek : D Van nekünk a villában egy afronk.


Flame és Dan

Flame annyi erőt kapott a reggelitől hogy nem hagyhatott ki ebben a kicsit sem vissza fogott ruciban egy előadást vagyis edzést. A többiek továbbra is ettek az asztalnál ,de valljuk be ez a csaj tudhatja mitől döglik a légy.


Black
Archer
Lea és Oscar még nyomta az ágyat. Black össze szedte a szemeteket míg valaki pontosabban Archer fél pucér testével akarta magára vonni a figyelmet.


Oscar és Flame
Skyler és Cole
 A lakók kivonultak hisz igazi piknikre készültek. Flame próbálkozott Oscarral kialakítani valamit. Annyira nem sikerült mint hitte Flame. Skyler és Cole nagyon egymásra talált végig együtt úszkáltak.


Flame - Ez a villa valami eszméletlen. Imádom a társaimat mindent át ölelném és kiszorítanám belőlük a lelket. Egy dolog van amit nem értek az Oscar. Valamiért nagyon nem lehet vele jól kijönni.



Skyler - Ha választani kéne a srácok közül akkor az Cole igazi házi férfi. Egyben nem egy annyira felvágós típus. Kíváncsi vagyok az aurájára.


Black és Oscar
A két fiú Oscar és Black jól kibeszélték Flamet és a lányokat és kb mindenkit a villában. Úgy látszik alakul a villa haverság.



A hamburgerek készen. Anna inkább edzet nem pedig kilókat vett fel. Ezt tette Dan is aki a hamburger illatra ki is merészkedett a kondi teremből.



Meg is érkezett az első Villa feladat. A lakók festettek és a végén a legjobb négyet kiállítjuk az udvarba rangsorolva. Az első helyezett másnap ajándékban fog részesülni.



Heaven - Nagyon remélem hogy tudok nyerni. Kíváncsi lennék a villa ajándékomra. Remélem valami találkozás lesz egy családtaggal ,mert már most hiányzik a kutyusom.





Dan próbált barátkozni Oscarral ,de ez láthatóan nem nagyon működött. Úgy látszik a villában Oscar az a személy aki nem nyitott még a kapcsolatokra.



Oscar - Jelenleg nekem nincs szükségem villa barátokra. Nem barátkozni hanem nyerni jöttem be. Azokkal akik nem szimpatikusak nem fogok barátkozni. Ennyi! De azért akadnak emberek akik szimpatikusak nekem csak még nem tudják : D Black például.



Végül a festés eredménye a következő:

1, Archer
2,Lea
3,Heaven
4,Skyler

Így Archer kapja a különleges ajándékot. A következő részben megtudjátok mit.



Archer - Nagyon boldog vagyok pedig nem vagyok egy Picasso! Már most örülök hogy kapok valamit kíváncsi leszek mi lesz. 



Lea-t eléggé felzaklatta az hogy második lett ezért boxal enyhített a dühén majd kibeszélte ezt mind Annával aki az egyik legjobb barátnője lett a villában.



Később jó páran csatlakoztak még.


Dan és Heaven
Flame és Minho
Anna és Lea

Mindenki megtalálta a párját a medencénél. Egy videó itt:



Lesszált végül az éj! Ideje befejeznünk az első részt. Mielőtt elmennétek NAGYON FONTOS hogy szavazatok e rész után. KI A LEGSZIMPATIKUSABB? Ki az akinek védettséged adnál a kezébe?
 Szavazatok és kommenteljetek a résszel kapcsolatban. Remélem tetszett és követtek minket továbbra is. További szép napot kívánok találkozunk legközelebb! : )


2 megjegyzés:

  1. Jó látni, hogy valaki ennyire szeret csinálni valamit és sok időt szán rá. Nekem nagyon unalmas már a 7. rész (bár csak ezt olvastam el eddig) bár biztos tetszik valakinek. Sokszor nem használsz vesszőt ezáltal értelmetlen a mondat és van olyan is hogy alapjáraton értelmetlen. Helyesírási hibák egymás hegyén-hátán. Ha már ennyi időt szánsz erre legyen már kicsit igényesebb is..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a véleményt. Egyenlőre uncsi lesz ,mert még csak kezdés. Ha ismernéd a többi évadot akkor tudnád ,de persze ez nem mentség. Több mint 4 hónapom volt arra hogy felkészítsem ezt az évadot : ) Rengeteget dolgoztam vele és időt töltöttem vele hogy igényes és kiegyensúlyozott legyen. Persze akinek nem tetszik az nem fogja figyelemmel kísérni.
      Köszönöm még egyszer további szép estét.

      Törlés