2015. március 6., péntek

3.Rész - 1.Kiválasztás


3.rész - 1.Kiválasztás

Előző rész: ITT 


Eljött ez is. Ne feledjük a simeket játékosok készítették és most ők közöttük is harc folyik a fődíjért és a nyerésért. Ők választották ki kik legyenek akik párbajoznak.



Az előző részben ott hagytuk abba hogy felkelt a nap. Sok minden történt ekkor. 



Annabelle - Tudom hogy sokan el fognak ezért ítélni ,de fel szeretném adni ezt a játékot. Számomra nem való ez a játék és kész. Én ki szeretnék szállni.



Annabelle elmondta a többieknek. Kit sokkolt ,ki pedig megkönnyebbült egyel kevesebb.



Annabelle pedig három nap után elhagyta a villát.


Ez után jött a kiválasztás. Minden lakónak görcsben volt a gyomra. De eljött a játék lényege. A kiválasztott pedig nem más lett mint:


Végül a védett Flame döntött és ő úgy gondolta Archernek kell mennie!



 Archer kiállt és elmondta a választását aki DAN LETT!



Láthatóan nem örült ennek Dan! DE MOST TI JÖTTÖK!!!!! SZAVAZATOK! Legközelebb jön egy rész és utána a párbaj : ) Ti döntitek el kinek kell mennie!!! Eszti sime és Bálint sime mérkőzik most meg kik a Sims Villa 6-ban is részt vettek már. Bálinté volt a nyertes Primrose. Esztié a macsó Dai. Most viszont a Sims Villa 7-ben párbajra küldték a két simüket. Archer akivel már most rengeteg dolog történt a villában és Dant aki még nem bontakozott ki teljesen de látni benne az őrültséget. Kinek szavazol bizalmat? Kinek szavazod meg hogy vissza térjen? Csak rajtad múlik szavaz arra akit vissza vársz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése