2015. március 8., vasárnap

5.Rész - 1.Párbaj




5.rész -1.Párbaj

Előző rész: ITT  


 

Eljött az ideje a párbajnak. Szavaztatok nem is kevesen és most kiderül ki kerül ki nyertesen ebből a csatából.

 

Mindenki elkészült. A többiek a TV elé ültek Dan és Archer utálja vannak bent a villában együtt és egyikük már nem tér vissza soha. 


A két párbajozó kilépet a villából és egyenesen a stúdióba irányultak.


A versenyzők már a stúdióban. A többiek láthatják a történéseket a TV-ben.


 Dan nyerne? Kinek ott van a legjobb barátja Heaven és Oscar támogatását is megkapta. Megnyerte a sötét szobát és most bukna el? Vajon ő nekik szavaztatok még bizalmat?


Vagy Archernek? Ki több vasat is tart a tűzben. Mindenkivel jó kapcsolatban van de mégis kiküldték őt párbajozni szimpla féltékenységből hogy ő nyerte a művészeti kihívást és találkozhatott a mamájával. Vajon ő lesz az akinek ti megszavaztátok hogy vissza kerüljön?


LÁSSUK:



ARCHERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR


 

Szóval ti Archernek szavaztatok nagyon nagy fölényben bizalmat. Így ő juthat vissza a villába. Dan 4 nap után kiesett a Sims Villa 7-ből. Köszönöm Esztinek a simet és a rajongóknak a szavazatait.



Archert nagy örömben fogadták ,de Heaven arcán egyenlőre nem látni semmit. Az hogy mi történik a párbaj után a következő részben tudjátok meg. 

Köszönöm minden szavazónak ,de most még valamit meg kell mutatnunk. Ez pedig nem más mint a szimpátia szavazás állása. A szimpátia szavazás a játék végéig ki van téve! Minden nap szavazhattok de jobb lenne ha minden rész végén. CSAK MOST ÉS CSAK MOST mutatok névvel való állás. Arra kérem a játékosokat hogy ne nagyon gyűjtsenek szimpátia szavazásra ,mert itt a nézőkre vagyok kíváncsi. Szóval íme a teljes igazság jelenleg a szimpátia szavazás állása:



NAGYON fontos hogy szavazatok a kedvencetekre ,mert eddig 61 szavazat van csak szimpátián. Ez alapján van ez a szavazat eloszlás. Blacknek 0 szavazata van ő van 0%-kal. A többieknek látjátok a színét és hozzá tudjátok párosítani. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése