2015. április 25., szombat

20.Rész - 5.Párbaj




 

20.rész - 5.Párbaj

Előző rész: ITT  




Kereken a huszadik résznél tartunk és most egy mindent eldöntő csata következik. Az évad egyik fő témája ez a szerelem volt ami ki tudja már hogyan is kötődőt, de szétszakadt. Ma kiderül kivel értetek egyet igazán.




A párbajozók a búcsú után el is indultak a stúdióba ahonnan csak egy valaki tér vissza győztesen.




Az eddigi uncsi párbajok helyett most kaptunk egy szép harcias párbajt >. .< Lea még utoljára történjék bármi jól elverte Oscart. Az ő kapcsolatuk nagyon kifürkészhetetlen volt, de el kellet dönteni ki maradjon, hisz a végén egy nyerhet és már nincs sok hátra hogy kiderüljön a 28 jelentkező közül ki az az egy aki nyer.


.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.


.



Lássuk kit választottatok hogy ott legyen a top 5-ben.
.
.
.
.
.


.
.
.




Szóval a párbajt Lea nyerte. Oscar ettől totál megörült. Szerintem sok volt neki, úgy minden. Köszönöm Martinnak a játékosának aki kitartóan küzdött érte idáig. Jó hír azoknak akik Oscarnak szurkoltak volna, hogy Oscar vissza tér majd a Sims Villa 8-ba : )




Lea visszatérésének van aki örült és van aki nem, dehát ez így szokott lenni. Mielőtt vége lenne a résznek akarok mutatni egy jelenlegi 594 szavazatnál tartó szimpi szavi állást:




Most nincs cenzúra! Ez a jelenlegi állás a nézők szerint. Ezek szerint Skyler a biztos befutó nyertes és Flame a leggyengébb sim a villában. Ha te ezt nem így gondolod mindenképp szavazz! Köszönöm a figyelmet maradjatok velünk már hamarosan vége a játéknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése